Bröllopsförfest

Efter att ha packat och kört ett kort pass för armar så åkte vi på fredagen ner till Östergötland. Lämnade barnen hos min mamma och åkte över till fru E för att öva ihop oss inför bröllopstalet. Det blev en underbar kväll med vin, sång och prat. Perfekt med en bröllopsförfest!

Lördagen startade tidigt med ett kort frisörbesök där jag fick en fläta gjord. Sedan åkte vi och badade med barnen och mormor innan det var dags för oss att åka in till Norrköping för lunch och incheckning.

Det har byggts upp ett nytt område med några restauranger, glasskafé, fiskaffär osv. Vi valde en av restaurangerna och åt fisk. Helt okej. Sedan tyckte vi att vi var smarta och köpte med lite nattamat. En skagenröra från fiskaffären och en brödbit från brödaffären men när vi checkat in på hotellet visade det sig att det inte fanns kylskåp på rummet …

Hotellet vi bokat var Lamp hotell, nyast och rykte som bäst i Nrk? Till ytan helt okej. Synd att personalen inte levererade. Surt bemötande vid incheckning, bröd som fortfarande var fryst i mitten och sådan där scrambled eggs från färdig påse gör iaf inte mig särskilt glad. Innergården var mysig att sitta på och att frukost serverades fram till 11 var ju skönt.

20130730-000051.jpg

20130730-000136.jpg

Lämna en kommentar