Skolval

Den där skolan upphör aldrig att förvåna med negativiteter. Härom veckan lyckades en lärare skicka ut ett privat brev rörande ett barn till hela klassen. Skottpengar på det. 

Nu i fredags fick vi mail (barnen har inte fått veta något innan) om att A och B klasserna kommer göras om till nästa höst. Barnen ska välja 2 som de vill hamna i samma klass som, sista dag för detta val är på måndag. Alltså hur skulle det vara att prata med barnen om det först?! Och hallå, hur kan dem veta att alla ens får mailen?! Snälla rektor det är BARN som det rör sig om. Lite framförhållning tack. 

Det har också varit blåsväder kring förskolan som H går i. Helt plötsligt skulle den först läggas ned och skolan skulle flytta in i lokalerna. Sedan blev det framflyttat men än vet man inte hur länge. Kaos bland föräldrar och personal såklart. Själv hamnade jag i ingenmansland då H ändå slutar. Men jsg tycker det var ett förfärligt dåligt sätt som de hanterade det på. Inbjudan till möte samma dag som mötet var och sedan inte hålla fast vid beslutet om det nu ens var ett beslut. Pajasar. L kom ju hem för länge sedan och sa att gula huset ska rivas ( inte när iof) men ändå då kan det ju inte vara en överraskning för kommunen och rektorn. Skräp. Nåväl. Skönt att inte riktigt behöva blanda mig i den hör fighten också. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s